4. Visieavond | ‘Een nieuw stadshart in/ voor Veenendaal’

Als aftrap van de Dag van de Architectuur en Open Monumentendag 2017, is er vrijdagavond 8 september een visieavond gehouden in het Spectrum. Op deze avond hebben verschillende sprekers hun licht zullen laten schijnen over het zeer actuele thema van de avond ‘Een nieuw stadshart in/ voor Veenendaal’.

In navolging op de ideeën die de leerlingen van de Patrimoniumschool in de middag hadden laten zien voor het Stadsstrand, was het 8 september in de avond de beurt aan de onderstaande spreker.

Het werd een bruisende en inspirerende avond met uiteenlopende en persoonlijke visies van 7 enthousiaste sprekers, die op energieke wijze in 20 slides en 7 minuten kort en krachtig hun visie hebben neergezet over het hart van Veenendaal. Zij hebben daarmee de discussie wat we in Veenendaal moeten durven met onze bebouwde omgeving aangewakkerd.

Dank aan de sprekers:

Jan Breur (politicus SP) / Linette van Dijk (Beeldend kunstenaar) / Ferry Gerritsen (commercieel directeur voor De Basiliek) / Sietse Hager (tuin- en landschapsarchitect) / Dylan Lochtenberg (politicus VVD) / Jaap Pilon (stadsgids van de gemeente Veenendaal) / Wim Aalbers (professioneel buitenstaander).

20170908_200903

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Reacties zijn gesloten.

Twitter