2. Kick-off 2018 ‘Een duurzame ontwikkeling in/ voor Veenendaal’

Als aftrap voor de Open Monumentendag & Dag van de Architectuur organiseren wij op vrijdagavond 7 september wederom een avond waarbij verschillende sprekers zijn uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over een actueel thema.

Dit jaar is er gekozen om onder de noemer ‘Een duurzame ontwikkeling in/ voor Veenendaal’ in te zoomen de vraagstukken en visies die naar voren komen als men het in Veenendaal heeft over duurzame ontwikkeling en revitalisatie van de stad.

Zo zal er op de avond een inkijk worden gegeven in de plannen, die op basis van integrale samenwerking worden ontwikkelt, voor het Franse Gat door de Patrimonium Woonservice. Ook zal er door de gemeente Veenendaal in en bredere context worden ingegaan op hun omgevingsvisie in relatie tot duurzaamheid in Veenendaal.

We verwachten een inspirerende avond met veel ideeën over een actueel thema wat ons allemaal raakt.

De avond zal 7 september a.s. plaats vinden in het Spectrum (Kees Stipplein 72) en beginnen om 20:00 uur (met inloop vanaf 19:30 uur). Omdat er net als vorig jaar helaas maar een beperkt aantal plaatsen in de zaal beschikbaar zijn, willen we u verzoeken om u aan te melden. Via een bericht naar post@architectuurcentrumveenendaal.nl.

StadVanMorgen_DvdA2018_HR

Reacties zijn gesloten.

Twitter