Dag van de Architectuur 2020

Het Thema van de Dag van de Architectuur en Open Monumentendag is dit jaar ‘Leermonumenten’

Waar zien we de in onze omgeving sporen van het verleden en welke lessen of inspiratie kunnen we hier uit putten. Hoe behouden we als ondernemende en vooruitstrevende duurzame gemeente onze eigen identiteit en geschiedenis in een maatschappij waar veranderingen elkaar snel opvolgen. Interessant is om te zien hoe in deze context nieuwe ontwikkelingen in de gemeente vorm krijgen en hoe de middelbare scholen hun leeromgevingen elk op hun eigen manier vormgeven.

De ontwikkelingen in Veenendaal op het gebied van duurzaamheid en circulariteit vinden hierbij bijvoorbeeld hun grondslag in een verleden van innovatie en ondernemingsgeest. Leren van het verleden en bouwen aan de toekomst is hier het credo.

Op 12 september worden er bij het CLV een paar keer op de dag een inkijkje geboden in de ideeën en ontwerp die ten grondslag liggen aan de nieuwbouw, middels een presentatie van de school en de architect van het gebouw. Een blik achter de schermen van een fascinerend proces van idee naar gebouw. Om het bezoek goed te kunnen organiseren kunnen we helaas maar een beperkt aantal geïnteresseerde toelaten. Hiervoor is aanmelden dan ook noodzakelijk dit kan eenvoudig en kosteloos via inkijknieuwbouwclv.eventbrite.nl

Reacties zijn gesloten.

Twitter