2. Programma

Op 12 september worden er bij het CLV een paar keer op de dag een inkijkje geboden in de ideeën en ontwerp die ten grondslag liggen aan de nieuwbouw, middels een presentatie van de school en de architect van het gebouw. Een blik achter de schermen van een fascinerend proces van idee naar gebouw. Om het bezoek goed te kunnen organiseren kunnen we helaas maar een beperkt aantal geïnteresseerde toelaten. Hiervoor is aanmelden dan ook noodzakelijk dit kan eenvoudig en kosteloos via inkijknieuwbouwclv.eventbrite.nl

Ook dit jaar is er wederom een fietsroute uitgezet door Veenendaal, en mooie mix tussen nieuwe ontwikkelingen en monumenten die Veenendaal rijk is. Langs de route is ook de Joodse begraafplaats te vinden. Deze is op zondag 13 september opengesteld voor belangstellende.

Met dank aan de dagsponsoren van 2019:

Tastvol – Koninklijke Ginkel Groep – Huibers&Jarring architecten – Schuurkamp bouw – Bureau Hager Huigens – Ingenious Vastgoed – Residence Rhenen – Toyota Gebr. van Gent – Tamminga – Hardeman Zand en grindhandel – Okker reclame – Complementair – van Ginkel en van Bemmelen – Heuvelman staalhandel – G. van Beek Kolen en Olie – Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. – HEEM – Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt – Thuisin van Dijk – van Vessem communicatie – MIES architectuur – HetWerktNu – VHM | abc – van Dijk groenvoorzieningen – primera van Walsem – Grebbelounge – ASB sanering – Ham advocaten – gemeente Veenendaal – b.v. Stichts Beheer – restaurant de Vendel – de Cultuurfabriek.

Reacties zijn gesloten.

Twitter