Dag van de Architectuur 2021

Met als Thema Mijn huis is jouw huis, zal de Dag van de Architectuur en Open Monumentendag 2021 op 11 & 12 september in Veenendaal plaats vinden.

Vanuit de gedachten dat Veenendaal ons allen een huis biedt dat we delen. De geschiedenis delen, maar ook samen vormgeven en ontwikkelen. Gaan we deze editie van de Dag van de Architectuur en Open Monumentendag opzoek naar de verhalen hoe er wordt gewerkt aan de nieuwe identiteit van Veenendaal. Hoe wordt daarbij omgegaan met de geschiedenis en karakter van het dorp en hoe ontwikkelt de nieuwe identiteit van Veenendaal zich als een stad.

Op 11 september worden er bij de Koninklijke Ginkel Groep een middels een lezing een inkijkje geboden in de ontwikkeling van de Turfweide, van plan tot beheer. Dit bijzondere project aan de Slaperdijk, brengt op een unieke wijze de geschiedenis van Veenendaal en de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van ecologie en natuurbeheer samen. Een fascinerend verhaal! Om het bezoek goed te kunnen organiseren kunnen we helaas maar een beperkt aantal geïnteresseerde toelaten. Hiervoor is aanmelden dan ook noodzakelijk dit kan eenvoudig en kosteloos via deTurfweide.eventbrite.nl

‘de Turfweide’ door OMGEVING

Met dank aan de dagsponsoren:

Tastvol – Koninklijke Ginkel Groep – KUDO – Huibers van Weelden architecten – Schuurkamp bouw – ARCOM – Bureau Hager Huigens – Ingenious Vastgoed – Hardeman Zand en grindhandel – Okker reclame – Ginkel Bemmelen makelaars – Heuvelman staalhandel – G. van Beek Kolen en Olie – RuimteAtelier – BTTR – Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. – van Eldik coatings b.v. – HEEM – Thuisin van Dijk – MIES architectuur – VHM | abc – van Dijk groenvoorzieningen – van Ham advocaten – Schlingmann architecten – de Cultuurfabriek.

Reacties zijn gesloten.

Twitter