3. Architectuur & Politiek

 

CCV-23-300x200“Stadswaag, hart van de nieuwe stad” is het thema van het Cultureel Café Veenendaal, dat in samenwerking met het architectuurcentrum wordt gehouden op woensdag 13 april 20:30 in brasserie De Plantage aan de Markt.

Op deze avond zal de stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling van het centrum van Veenendaal centraal staan. Het Stadslab Veenendaal zal de avond inleiden met een presentatie over hun ideeën omtrent het centrumgebied. Te beginnen met een creatieve functie voor de voormalige Pniëlkerk!

Alle politieke partijen uit de Veenendaalse gemeenteraad alsook de wethouder Ruimtelijke Ordening, Arianne Hollander zijn voor deze avond uitgenodigd. Ook u bent natuurlijk van harte welkom om mee te denken over dit belangrijke thema dat alle Veenendalers aangaat. Juist nu er door de lokale politiek een maatschappelijke discussie is opgestart over de toekomst van ons centrum is ieders kritische inbreng van het grootste belang.

De avond wordt besloten met een Pub-quiz in het kader architectuur en een drankje.

Het Cultureel Café Veenendaal is vrij toegankelijk en wordt gehouden in brasserie De Plantage aan de Markt en begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur.

http://www.cultureelcafeveenendaal.nl

artikel Rijnpost 06-04-2016bron: rijnpost 06.04.2016

Reacties zijn gesloten.

Twitter